Cia cia

Tja, ligger ute i solen och solar. Äldkar att vara ledig. Imorron är det jobb som gäller. Rätt skönt o jobba oxå men ännu skönare o ligga i en solstol hela dagen också. Hade sista träningen igår så nu är det sommarlov, från fotbollen iaf. Men måste träna så att mab inte tappar all kondition, så minst 3 dagar ska det springas o 3 dagar styrka alltså i veckan menar jag då. O en dag ledigt. Orkar mer om jag springer på morgonen o sen duschar o allt vad man gör. Skönt o va pigg då man kmr till jobbet. Igår åkte brorsan hem så det är lite tomt här. Imorse åkte mormor hem, efter att ha varit här i 6-7 veckor. Idag står det på schemat att "chilla" eftersom att jag har ont i halsen (hatar det!). Funderat på att gå o köpa en tidning eller ngt.. Men no får ha det bra:-) XoXo L

Inge bloggande

Länge sedan jag bloggade, men det är för jag aldrig har tid längre.. Men men, ska bli bättre. Förra veckan så slutade jag plugget:D Grundskolan är äntligen klar!! Så jävla skönt! Jag fick även idrotts stipendiet, något jag aldrig trodde jag skulle få. Vem kan få idrotts stipendiet om man har hjärtfel ?, har liksom min åsikt varit hela tiden. Men så grymt kul att få den, kan inte sluta le då jag tänker på det eller ser stipendiet.. Stipendiet åker med till gymnasiet då jag flyttar!!!:) under helgen har brorsan varit hemma, så skönt o ha han hemma, eftersom jag saknar han så jävla mkt! Å hans hund, vad kan man säga.., världens gulligaste, knäppaste och roligaste hund. Jag har varit "barnvakt" åt henne o det har jag inget emot. Men ikväll åker hon o brorsan hem till Skåne så ser inte henne på ett tag:'( Mormor drar oxå hem idag eller imöra, så snart blir det tomt, nästan.. Jag flyttar om 60 dagar, vilket jag längtar as mkt till! Ska bli skönt o slippa vissa människor som förstör för en o tror de vet bäst om en. Så jävla kul o visa de som hela tiden sagt att du borde inte ha MVG i idrott för att du kan inte göra allt! Nu fick ni så ni teg, jag gör allt som jag kan o ger vad jag kan! Ni som Försökt o trycka ner kan ju bara kyssa nitt arsel, för ni betyder inget för mig längre, kontakten är bryten! Finns nga människor som jag kmr hålla kontakten med o de människorna ligger vart om mitt hjärta! Nu ska jag sola o ta det lugnt!
Ha det gött
XoXo L

Bal

Tja, i torsdags hade jag min bal, eftersom att jag går ut nian:D
Hade skit kul och alla i nian, vad kan man säg.. De gjode kvällen till ett minne man aldrig vill glömma!!! Kärlek till er alla som var med den kvällen! Kärlek till min söta bff, Michelle som fotade mig! Du är bäst! Gaaaahh!! Skulle kunna säga hundra namn som gjorde kvällen till så jävla rolig! Middan var god och folket vid mitt bord var lika rolig som vanligt. Valsen gick bra o han som jag dansade med var grym på vals! Sminkad o håret fixat fick jag också på en salong till balen! Riktigt kul o ha ngn som fixade en! Kan skriva hur långt inlägg som helst om hur jävla grym kvällen var o människorna. Tack till Ellen i Calle som hade världens bästa tal o som gjorde den skit rolig då de hade tal som handlade om folket i alla klasser o om sporter som de gör.. Haha, o ni lyckades få med min avstägning också i talet, så nu vet alla om det.. Haha! Kvällen var grym, vad mer kan jag säga.. Kärlek till er andra o ni var alla skitsnygga!!

L

RSS 2.0