Hej

Nu sitter jag på mammas jobb o väntar på att hon ska köra mig till Lövet.
Idag är det camp Gröndal som hålls årligen för hoöstadiet. Rolig lagsport eller vad man ska säga..den är rolig o så är det sista året.
Snart är skolan slut men shit vad taggad man är för gymnasiet!! Längtar:)
Vädret är iaf fint så det blir en nice dag ute.
I fredags var jag på Tullgarn på Swedish fair game. Den mässan är vart annat år o är skitrolig. Jag åkte dit med båt vilket var hur skönt som helst o man tjänar 1 timme med att åka med båt. Kul o träffa massa folk o sen snacka med lärarna på cymnasiet där jag ska gå. Lite roligt var det då de har massa bilder på brorsan där för att han vann första sm i jakt lagtävlingen så, man är lite stolt! Men det roligaste var nog då man såg att de använde bilder på mig för att locka ungdommar att vilja gå på deras sommarläger. Det lägret gjorde mig ännu mer intresserad av att söka till skolan! Hur kul som helst hade man där. Men nog om det. Men nu ska jag snart dra så ha de!:)

Cha cha

Heej, kom hem från jobbet för en stund sen och ligger nu ute i solstolen o lyssnar på musik. Dagen har varit rätt chill.. Jag har jobbat så finns inte så mkt mer o säga än det.. Ikväll blire väl lite plugg och lägga sig tidigt.. Ska upp shoppa imöra inför balen. Så där är mn väl hela dagen.. Hahaha!
Nej nu ska jag plugga eftersom flera arbeten ska in näst vecka. Sen äre inte långt kvar tills man säger "bye bye to grundskolan" vilket ska bli otroligt skönt!! Ni får ha det så gött i det varma vädret:)

Öppet hus

Sitter i skolan och har öppet hus för sista gången i denna skola.
Känns tråkigt men samtidigt otroligt skönt! Sen blir det väl öppethus på gymnasiet.. Who knows.. Jag sitter iaf och jobbar med examenarbetet som ska in nästa vecka. En av delarna är nu klara helt med renskrivning och skit. De andra som ska renskrivas får jag ta sen.. Jag slutar öppet hus om 30 min. Men nu ska jag göra engelska läxan. Imorse hade vi matte np. Om jag lyckas få upp en bild på frullen:p den var iaf god och en bra uppladdning.
Men nu engelska och samtala lite med fölk:p
Ha de:)

Tjena

Hej, nu sitter jag på tåget påväg in till Stockholm med Dannie.
Vi ska kolla lite balsaker och jag ska shoppa (haha)..
Kanske drar förbi och ser om vi ser the boys, men samtidigt verkar inte det så kul pga allt drama som är där. Inget kommer bli som i somras då vi kunde gå med dem och alla var lugna mm. Det var dagar de, känns konstigt att det inte kmr bli detsamma längre! Hade varit kul o liksom om alla tog det lugnt så att man hade kunnat prata med dem och de hade kunnat fått andas.. Aja, känns om att vissa inte visar respekt för dem och så. Skrika utanför deras studio och allt då de jobbar.. Man förstår hur det är och försöka arbeta när man blir störd av skrikande fans. I somras då vi var där och stod utan för studion var det ingen som skrek utan alla var lugna. Saknar det!! Aja, killarna har fått fans och man är glad för deras skull!! Får se om man orkar palla sig dit, eller om det blir pannkaka sv allt.. Ikväll eller eftermiddag är det firing av min födelsedag så måste vara hemma innan det. Men nu ska jag vara social med Dannie så ha det gött!! XoXo L

Men hej hopp

Nu ska jag snart röra mig hemåt efter en lång dag i skolan o fika inne på jobbet. Gött!! Idag har jag haft matte nationella muntigt.. Hoppas det går bra. Inte långt kvar nubi nian, vilket är så fruktansvärt skönt. Sen är det lov o så i höst flyttar jag (om allt går som det ska).. Så gött!! Nu blir det plugga då jag kmr hem o lyssna på musik i mina nya högtalare som jag fick i present:)
Vi hörs!
XoXo
L

Hej

Jo, det här med bloggande.. Jag har inte aldrig riktigt tid med det. Mkt i skolan o andra saker.. Ska bli bättre, lovar. Jag har nu fått min iphone för typ en- två veckor sedan. Så nu finns blogg appen i mobilen:)
Igår fyllde jag 16 och det firades lite.. Mer firande blire till helgen:) men är nöjd med min födelsedag!
Sista gången man firar den hemma.. Nästa år så går jag förhoppningsvis på ett internat o flyttat hemifrån:D längtar!!
Berättar mer sen..
Hare gött
XoXo Lovisa

L

RSS 2.0